Nieuwbouw

Home/Nieuwbouw

Nieuwbouw specialisten

Meesterstucadoors is de specialist voor de afwerking van uw nieuwbouw woning. De afgelopen jaren hebben wij tientallen woningen, veelal projectmatig, voorzien van vlakke wanden en strakke plafonds na oplevering. Wij zijn daarom gespecialiseerd in nieuwbouw stucwerk. Wij staan klaar om u te helpen met uw nieuwbouw project.

De behangklare wanden worden voorzien wij van een vlak, sausklaar, pleisterwerk. De plafonds maken wij ook superstrak voor de luxe uitstraling. Dit alles in een hoog tempo om te kunnen garanderen dat u, onze klanten, weer snel kunnen verhuizen.

Indien wenselijk kunnen wij de wanden en plafonds nog voorzien van een airless sauswerk voor de ultieme strakke afwerking hiervan.

Doordat wij veel ervaring hebben met dergelijke project werken wij tegen zeer scherpe tarieven, maar altijd met een Meesterlijk resultaat! Neem daarom snel contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Filmen wanden

Met filmen verstaan wij het behangklaar afwerken van nieuwe wanden van gipsplaat of Gibo indelingen.

Flexcorner

De uitwendige hoeken worden voorzien van Flexcorner voor een strakke afwerking.

Pleisterwerk wanden

Bij glad pleisterwerk stucen we de wand of het plafond glad als voorbereiding op een verdere afwerking.

Twee uitvoeringen

Behangklaar wordt de wand glad afwerkt voor een perfect behangresultaat. Sausklaar wordt de wand of het plafond volledig strak getrokken en vrijgemaakt van de geringste oneffenheden.

Pleisterwerk plafonds

Raapwerk staat voor het haaks en te lood maken van ruwe wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of mortel.

Mogelijkheden

Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te ‘rapen’

Airless sauswerk

Airless verf spuiten in plaats van ouderwets schilderen met een verfroller bespaart tijd en geld.

Gladder en strakker!

Daarnaast ziet het schilderwerk er door deze methode gladder en strakker uit, hetgeen zorgt voor een professioneel eindresultaat.

Waarom voor ons kiezen?

  • Snel een duidelijke offerte via email
  • Altijd scherpe stucadoor prijzen
  • Meesterlijk resultaat
  • Deugdelijk advies
  • Snelle aanvang werkzaamheden
  • Modernste materialen en methodieken
  • Eerlijkheid en transparantie
  • Geen klus te groot of te klein!

Wat leveranciers over ons zeggen:

Reeds vele jaren zijn de Meesterstucadoors klant bij ons. Het valt ons op zij veel werken voor vaste klanten, dat wil toch wat zeggen in deze hectische tijden. Blijkbaar weten hun klanten het vakmanschap in combinatie met scherpe tarieven te waarderen.
Stucshowroom Leiden