Gevelstucwerk

Home/Gevelstucwerk

Gevelstucwerk

Een specialist nodig voor uw gevelstucwerk? Meesterstucadoors staat voor u klaar! Gevelstucwerk behoort tot één van de werkzaamheden die Meesterstucadoors voor u kan verzorgen. Zo kunnen wij uw oude verweerde muur weer omtoveren tot een sterkere, beter isolerende en vooral mooiere muur.

De buitenwanden en gevels voorzien van stucwerk kom je vooral tegen in de Mediterrane landen. Toch komt men buitenstucwerk steeds vaker tegen in ons kikkerlandje.

Natuurlijk niet in de laatste plaats omdat deze afwerking erg mooi is of om de woning extra te isoleren. Met buitenstucwerk zien uw gevels er gelijk strak en netjes uit, en het blijft mooi, want gepleisterde gevels zijn eenvoudiger te reinigen dan baksteen.

Als u deze manier van stucen hand in hand laat gaan met gevelisolatie, dan wordt de woning niet alleen mooier, maar u verdient de kosten uiteindelijk helemaal terug en reduceert u de belasting voor het milieu door besparingen in de stookkosten.

Gevelisolatie

Met gevelisolatie brengen we een isolatieplaat aan met een afwerking zoals Spachtelputz in buitenkwaliteit.

Vele uitvoeringen

Er zijn vele uitvoering mogelijk in de keuze en dikte van de isolatie. Laat u door ons voorlichten over de mogelijkheden.

Cementgebonden

Bij een cementgebonden stucwerk worden de bestaande of nieuwe gemetselde gevel afgewerkt met een cementgebonden raapwerk.

Uitwendige hoeken

De uitwendige hoeken worden voorzien van kunststof of RVS-profielen om beschadiging en roestvorming te voorkomen.

Vakverdeling

Bij een vakverdeling wordt het gevelstucwerk van een strakke verdeling. Deze wordt vaak toegepast bij monumentale gebouwen.

Specialisten

Enkel specialisten met ruime ervaring kunnen en mogen deze verdeling aanbrengen, dit is echt een klus voor specialisten.

Leveranciers waar wij mee samenwerken